Om Kraftdjur

Kraftdjur - ÖRN

2015-05-29 16:27 #0 av: Alyssa

Har du Örnen som kraftdjur?

Nyckelord: Skapelse, healing, styrka, mod, värdighet, visdom, insikt, medvetenhet och andlighet.

" Var dig själv. Visa andra vem du är. Den sanning som uppdagas för dig skall du lära ut till andra. Din gåva är att sprida visdom. Du är en lärare och det du lär dig ska du också lära ut. Örnens budskap är att föra traditioner vidare och att hålla dem vid liv" - Djurens budskap - Solöga.

Om ÖRNEN:
Örnen hjälper oss att nå balans och följa med i förändringarna medan vi är grundande och i förbindelse med vårt högre jag. Den hjälper oss att upptäcka glömda, spirituella sanningar. Örnen upplyser vår själ samt visar oss hur vi ska få kontakt med vår intuition och vårt högre jag.

Om dig som har ÖRNEN som kraftdjur:
Du är en mycket spirituell och passionerad person med ett något hett temperament. Du är född till en ledare och folk dras till dig utan att du behöver göra någonting speciellt. Något du måste lära dig är att spara på din energi och endast lägga fokus på det som är viktigt. Du är en mycket positiv person som tar lärdom av allt du råkar ut för och är med om. Du är en gammal själ med mycket självförtroende. Du vet att du klarar allt du ger dig in på och skulle det vara så att du misslyckas så har du i alla fall lärt dig något på resan. Vänligen, sajtvärden Alyssa Hjärta

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2015-06-03 02:33 #1 av: Cahira

Förskräckt

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2015-07-23 16:24 #2 av: schnecke

Puffar upp denna så folk har möjlighet att läsa Tummen upp

Kram / Sajtvärden Schnecke Hjärta

Anmäl
2015-08-10 22:52 #3 av: schnecke

UR DE KELTISKA DRUIDERNAS DJUR KORT

För att känna vilken som stämmer för tillfället går du efter intuitionen. Antingen är det Tolkning eller omvänd tolkning.

Örn 
Lolair - uttal : Yulir

Nyckelord
Intelligens
Förnyelse
Mod

Tolkning: Lolair hjälper dig att se ditt liv i ett bredare sammanhang, vilket göra att du med klarhet och objektivitet kan fatta beslut och staka ut dina mål. Örnen är en kraftfull bundsförvant; den är modig och stark och drar sin kraft från solen. Om du tillåter örnen att arbeta för dig, ger den dig en känsla av målet och modet att genomföra det, vilket gör att du med tillförsikt vågar erövra nya områden. Den ger dig distans från vardagens bekymmer och omsorger och gör det möjligt för dig att gripa tag i svårfångade idéer. Örnen, när du väl har accepterat den, kommer den att visa dig hur du förnyar och föryngrar dig, genom att visa dig konsten att störtdyka - vid precis varje tillfälle - ner i hjärtat av sjön.

Omvänd tolkning: Använd ett överväldigande intellekt med försiktighet. Örnen som förnyar sig i den hemliga sjön, har förmågan att balansera sina maskulina, vildsinta egenskaper med sjöns feminina vattenaspekter. Men när den inte kan hitta den hemliga sjön, när vi inte tillåter våra tankar att komma in i hjärtat, kan våra liv bli uttorkade och sterila, våra tankar kan bli alltför hårda och vi blir överanalystiska. Nu är det dags att se om ditt sinne och ditt hjärta är i balans. Du behöver kanske lägga lite större vikt vid dina drömmar - att lyssna på ropen från ditt undermedvetna, till djupen inom dig, utan att förneka värdet av ditt utforskande, rationella sinne.

Anmäl
2015-08-11 23:59 #4 av: NatureCraft

Hm.. Bra inlägg, själv har jag örn och andra med.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.