Om Kraftdjur

Kraftdjur - VARG

2015-05-29 16:08 #0 av: Alyssa

Har du Vargen som kraftdjur?

Nyckelord: Familjär, stark, mod, andlig, död & återfödelse, ledarskap, vägledning, beskydd, lojalitet, snabbhet, intelligens, intuition, insikt, maskulinitet och kommunikation.

Om VARGEN:
Vargen är beskyddande och lojal. Den är familjär och gör allt för sin flock. Den skapar harmoni och ordning i livet samt guidar oss i att balansera harmoni och visdom för att ha kontroll. 

Om dig som har VARGEN som kraftdjur:
Du är mycket uttrycksfull - både verbalt och icke-verbalt. Du är generellt ganska blyg förutom när det kommer till dina nära och kära. Du är otroligt tillgiven och när man väl fått en plats i ditt liv tar du en kula för denne person. Du undviker gärna konfrontationer men du har inga som helst problem med att försvara dig eller någon du tycker om när det kommer till kritan. Du delar gärna med dig utav kunskap baserad på egna erfarenheter och skulle göra dig mycket bra som lärare!Vänligen, sajtvärden Alyssa Hjärta
Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2015-06-03 02:39 #1 av: Cahira

Oj vad det stämmer. Skrämmande nästan. Toppen info!

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2015-07-23 16:23 #2 av: schnecke

Puffar upp denna så folk har möjlighet att läsa Tummen upp 

Kram/ Sajtvärden Schnecke Hjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.